Hlavní obsah

Osmnáct hodin pátrali policisté po šestnáctileté dívce pod vlivem drog

Novinky, Ondřej Kořínek

Kriminalisté a policisté pátrali v sobotu 28. května celý den po šestnáctileté dívce z Prahy. Dívka utekla z nemocnice, kam ji přivezli na urgentní příjem kvůli intoxikaci drogami.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Pohřešování šestnáctileté dívky oznámili rodiče dívky v nočních hodinách v pátek 27. května s tím, že dívka utekla z nemocnice, kde ji přivezli pro podezření intoxikace drogami. Po provedení testu na přítomnost omamných látek se toto potvrdilo. U dívky se objevil pozitivní test na pervitin a marihuanu. Dívka v nemocnici podstoupila rozhovor s psychologem, po kterém ale utekla.

Rodiče se ihned obrátili na policii, protože měli podezření, aby si jejich dcera nechtěla sáhnout na život. Policisté s kriminalisty a strážníky městské policie okamžitě zahájili osmnáctihodinové pátrání.

„Během této pátrací činnosti policisté zjistili, že by se pohřešovaná dívka mohla nacházet ve Středočeském kraji. Nemohli přitom vyloučit ani to, že si aplikovala další drogy, které by mohly ohrozit její život. Dívku nakonec nalezli živou v Kralupech nad Vltavou. Nacházela se v bytě svých známých a byla ještě zřejmě lehce intoxikována,“ sdělila policejní mluvčí Eva Miklíková.

Další nemocniční ošetření dívky již nebylo třeba a tak policisté předali dívku jejím rodičům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám