Hlavní obsah

Oslava prvního výročí bakovské vinotéky se vydařila

Novinky, Monika Čapková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svatomartinská vína se budou koštovat již zítra, ale degustaci výborných vín mají v Bakově nad Jizerou již za sebou. V sobotu 7. listopadu se ochutnávalo ve vinotéce manželů Langhansových za velmi příjemné nálady.

Foto: Josef Školný
Článek

I přesto, že sobota byla na Bakovsku od rána deštivá, našel se i čas, kdy chvílemi nepršelo a nemžilo, a tak se milovníci dobrého vína mohli setkat při skleničce. Akce se totiž konala venku a jako ochrana před deštěm posloužily stany, pod kterými mohli návštěvníci ochutnávat několik vynikajících značek Vinařství Vinofol z Moravy. 

Do stylových skleniček s logem vinařství naléval k ochutnávce sommelier Václav Bešta. Malé pohoštění všeho druhu přichystali manželé Langhansovi. Trochu tanečního folklóru předvedl místní soubor Furiant.

A tak i když svatý Petr akci moc nepřál, každý, kdo se chtěl dobře pobavit a setkat se známými, ochutnat lahodný mok a při té příležitosti si obstarat třeba pěkný dárek v podobě lahvinky, si přišel na své.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám