Hlavní obsah

Oprava dálnice D2 před Brnem pokračuje

Novinky, Jiří Smutný

Rekonstrukční práce na dálnici D2 před Brnem jsou stále v plném proudu. Řidiči používající tuto komunikaci denně si na ztížené podmínky již zvykli a se zpožděním z důvodu obtížné průjezdnosti počítají. Překvapit je může jen to, že zatímco jeden den je uzavřen levý jízdní pruh, druhý den zase pravý.

Foto: Jiří Smutný

Práce na D2 před Brnem se zdají být nekonečné

Článek

Dálnice D2 je v posledních kilometrech před Brnem částečně uzavřena z důvodu provádění stavby „Oprava AB a CB vozovky D2 km 0,400 - 3,200“. Ve směru na Brno je uzavřen od km 3,455 levý jízdní pruh a doprava je svedena do pravého jízdního pruhu. Od km 0,760 do km 0,420 je uzavřen pravý jízdní pruh a doprava je svedena do levého jízdního pruhu.

Faktem je, že práce úspěšně pokračují a výsledky jsou vidět. Na druhé straně je ale současná situace důkazem toho, že jeden jízdní pruh množství vozidel nestačí pojmout. Před místem uzavření jednoho ze dvou jízdních pruhů se zejména v dopravní špičce tvoří zácpy a dlouhé kolony. A stát na dálnici v takovém vedru, jaké u nás v posledních dnech panuje, není rozhodně nic příjemného. Práce ve zmíněné části D2 by měly skončit ve čtvrtek 30. června 2016 ve 23.59 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám