Hlavní obsah

Opilci se zapálení krbu nezdařilo, vyhnal dýmem hosty hospody

Novinky, Vratislav Konečný

Romantickou atmosféru se rozhodl uspořádat v restauraci v Makovského ulici v Praze-Řepích opilý muž. Posilněn pivy a panáky se pokusil zatopit i přes nesouhlas přítomných v restauračním krbu. Výsledkem jeho počínání byl hustý dým, který vyhnal návštěvníky i personál z hospody. Případ řešila policie.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Oznámení o incidentu přijali  policisté ve středu kolem půl šesté odpoledne. Personál restaurace přivolané hlídce sdělil, že muž vypil několik piv a „panáků“ tvrdého alkoholu a pak se rozhodl, že zatopí v krbových kamnech. Obsluha ho upozornila, aby s kamny nemanipuloval. Muž však personálu začal sprostě nadávat a při zatápění v kamnech zadýmil celý podnik tak, že skoro všichni ostatní hosté odešli.

„Strážníci muže vyzvali k předložení dokladů. Při podání vysvětlení jim uvedl, že se mu nelíbilo, jak kuchtík rozdělává v kamnech oheň, a tak to vzal do  vlastních rukou. Muž poté začal být agresivní, hlídce sprostě nadával a dokonce se pokusil jednoho ze strážníků napadnout údery pěstí. Strážníci mu proto přiložili služební pouta a předvedli na Policii ČR," informoval mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák. 

Reklama

Výběr článků

Načítám