Hlavní obsah

Operní diva Pavlína Senič vydala vánoční CD

Novinky, Petr Mráček

Pavlína Senić patří k našim nejznámějším sopranistkám, a to nejen díky nepřehlédnutelnému charismatickému projevu, ale i bohaté divadelní a koncertní činnosti. V letošním roce vydala své nové CD věnované Vánocům, které 2. prosince pokřtila v Praze.

Foto: Petr Mráček

Pavlína Senič, Dasha a producent Radek Wolf, křest CD Pavlíny Senič

Článek

Pavlín Senič je i patronkou Nadačního fondu Kopretina, starajícího se o děti a mládež s vrozenými kombinovanými vadami. A aby toho nebylo málo, stará se o chod restaurace Campanulla a o dvouletou dcerku Lili. Právě v její restauraci se odehrál křest CD Vánoční dům s Pavlínou Senič.

CD je inspirováno atmosférou Vánočního domu v Karlových Varech. Kromě Pavlíny Senić se na něm podílel i komorní soubor Musica Festiva. Přidanou hodnotou tohoto vánočního CD je hudební doprovod interpretovaný profesionálními hudebníky.

„Měla jsem naprosto jasnou představu o skladbách, které jsem chtěla, aby zněly Vánočním domem. Třešničkou na Vánočním CD je dětský pěvecký sbor Carmína z Českých Budějovic. Speciálním a velmi milým hostem na tomto CD je Valérie Zawadská, která zde namluvila báseň Jana Skácela,” uvedla Pavlína Senić.

„Myslím, že naše CD s názvem Vánoční dům s Pavlínou Senić má v sobě něco vzácného, kouzelného, originálního a to jak svým obsahem, tak formou distribuce, kterou bude uváděno na trh,“ řekl o CD producent Radek Wolf.

CD pokřtili zpěvačka Dasha, fotograf Jakub Ludvík, herečka Nela Boudová, herec Pavel Nový, sestra Konsoláta z Domova sv. Karla Boromejského a moderátor Petr Vágner. V příjemném prostředí na Kampě se sešly a štěstí popřály další známé osobnosti. Nechyběl Felix Slováček, Antonín Duchoslav, herec Dušan Sitek nebo Petr Kutheil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám