Hlavní obsah

Ochotníci ze Stříbra zahráli již desátou reprízu Majdalenky ze mlejna

Novinky, Martina Sihelská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majdalenka ze mlejna, tak se jmenuje pohádka, která zažila už desátou reprízu v podání divadelního spolku DIVOCH ze Stříbra. Tentokrát ochotníci hráli v sále černošínského domu Vlčák na pozvání města a pohádka byla pro všechny zdarma.

Foto: Martina Sihelská

Majdalenka ze mlejna v podání stříbrského souboru DIVOCH, byla k vidění v sále KSC Vlčák v Černošíně.

Článek

„Premiéra pohádky proběhla vloni na domovské scéně ve Stříbře a už jsme s ní projeli velkou část regionu. Někde se k nám do hry zapojí i děti, stejně jako tady v Černošíně, kde se malí diváci spontánně připojili, a to se nám, hercům, samozřejmě líbí a těší nás to,“ uvedla vedoucí souboru Hanka Chválová.

Na závěr se děti nechaly s herci vyfotografovat. „Byla to krásná pohádka, líbila se mi. A herci měli pěkné šaty,“ říkala Terezka Nyariová.

Pobavili se i dospělí: „Bylo to představení pro děti i dospělé a stálo za to! Tihle herci jsou známí a umí dobře hrát. Naše děti jsou spokojené, líbila se jim,“ uvedly Helena Varousová a Alena Zikánová z Černošína, které s sebou přivedly čtyřletou Terezku a devítiletou Barunku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám