Hlavní obsah

O vedení v krajském přeboru se přetahují volejbalisté Havlíčkova Brodu a Přibyslavi

Novinky, Michaela Poláková

Krajský přebor volejbalistů na Vysočině má za sebou první část soutěže a prozatím se o vedení přetahuje Havlíčkův Brod a Přibyslav.

Foto: Michaela Poláková

Muži Havlíčkova Brodu

Článek

Oba jmenované týmy prohrály tři zápasy - Havlíčkův Brod prohrál s Polnou, Okrouhlicí, a Pelhřimovem, Přibyslav dvakrát prohrála s vedoucím Brodem a jednou s Okrouhlicí. Oba týmy měly také lehké výpadky, především prohry s Okrouhlicí. U Přibyslavi to je také například tie-break s Pelhřimovem nebo skoro ztráta zápasu z vedení 2:0 proti Štokům či tie-break s Třebíčí.

Třetím týmem tabulky je Jihlava, ta měla výborný rozjezd. Zastavil jí až ve čtvrtém kole zápasů Pacov. Porazit Jihlavu se povedlo ještě Brodu, Pelhřimovu a Přibyslavi. Čtvrtý je Pacov, tým, který má druhý nejmenší počet prohraných setů. Pacov sice dokázal potrápit Přibyslav, ale také prohrál s Okrouhlicí.

Ta se drží na pátém místě tabulky, a je vcelku překvapením soutěže. Loňský rok, se pohybovala Okroulice na pomezí 8. a 9. místa. Šestý Pelhřimov v posledním kole překvapil Havlíčkův Brod. Podobné překvapení má na svém kontě i sedmá Polná.

Osmé Štoky si zahrály s Polnou dva krásné a dlouhé pětisetové zápasy. I tak ale favority z vršku tabulky nepotrápily. Devátým týmem je nováček soutěžě z Moravských Budějovic, mají stejně jako desátá Třebíč pouze dva vyhrané zápasy. Moravské Budějovice vyhrály jednou nad Okrouhlicí a jednou nad Štoky. Třebíč dvakrát porazila Moravské Budějovice.

Další kolo soutěže se bude konat na všech palubovkách v sobotu 12. ledna, Polná přivítá Havlíčkův Brod, Štoky pojedou do Jihlavy, Pelhřimov bude hostit Třebíč, na palubovku Okrouhlice přijedou Moravské Budějovice a na horké palubovce Přibyslavi přijede Pacov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám