Hlavní obsah

O příměstský tábor pro děti zaměstnanců je ve zlínské nemocnici velký zájem

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vůbec poprvé mají děti zaměstnanců Krajské nemocnice T. Bati možnost účastnit se příměstského tábora, který organizuje v rámci zaměstnaneckých benefitů nemocnice. Letos vznikl program pro dva turnusy.

Foto: Adéla Čuříková
Článek

Každý turnus příměstského tábora nazvaného Záchranáři trvá týden a je zdarma. O účast byl ze strany zaměstnanců velký zájem, při výběru byly upřednostněny děti samoživitelů.

„Tábor je tematicky zaměřen na základy první pomoci, děti se podívají i na některá nemocniční oddělení, například transfuzní stanici nebo geriatrii. Součástí programu jsou také ukázky canisterapie, exkurze u záchranářů či hasičů nebo výlety do okolí," uvedla Dana Gottvaldová z Odboru marketingu Krajské nemocnice T. Bati a dodala, že každého turnusu se účastní 22 dětí.

Tábor probíhá ve spolupráci se zlínským Domem dětí a mládeže Astra, jehož vedoucí se o děti starají.  Vzhledem k velkému zájmu ze strany zaměstnanců se z něj zřejmě stane každoroční tradice.  

Reklama

Výběr článků

Načítám