Hlavní obsah

O Paddyho Kelly je velký zájem. Jeho zářijový koncert v Praze je skoro vyprodán

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Michael Patrick Kelly, člen kultovní kapely Kelly Family, vystoupí 10. září v pražském Paláci Akropolis v rámci svého klubového turné, které začalo již v červnu. Na prvních koncertech čekaly fanynky na nejlepší místa už od 5 hodin od rána.

Foto: Aeskimo

Michael Patrick Kelly

Článek

Michael Patrick Kelly, dříve přezdívaný Paddy, je opravdu miláčkem vděčného publika. Fanynky na jeho koncerty jezdí skoro přes celou Evropu. A Praha nebude výjimkou. Vždyť už nyní je skoro vyprodáno a je tak jasné, že kromě fanoušků z Polska nebo Slovenska k nám na koncert přicestují také příznivci ze vzdálenějších zemí.

Po odchodu z kláštera, kde žil šest let, zažívá Paddy velké hudební úspěchy. Jeho album Human se několik týdnů drželo na 3. místě v žebříčku nejprodávanějších alb v Německu. Je velice žádanou hvězdou německých televizních pořadů, podporuje různé charitativní projekty a v Německu tak není člověka, který by Paddyho neznal.

V pražském Paláci Akropolis předvede skoro dvouhodinovou show plnou současných písní, ale nezapomene ani na hity, které ho proslavily společně s jeho dlouhovlasou rodinou. Můžeme se tedy těšit na energickou show plnou ladných tónů, kdy Paddyho doprovodí jeho několikačlenná kapela.

Reklama

Výběr článků

Načítám