Hlavní obsah

O nejlepší štrůdl se bude soutěžit ve Frýdku-Místku

Novinky, Lucie Talavašková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sladký, slaný, kyselý? Tradiční s jablky, nebo raději se salámovou či zelnou náplní? Který je ten nej? Přihlaste se se svým originálním závinem do soutěže o nejlepší štrůdl.

Foto: www.beskydskerekordy.cz

Letos poprvé se můžete zapojit do soutěže o nejlepší štrůdl

Článek

Letošní VIII. Beskydské rekordy dostaly podnázev Frýdek-Místek plný chutí, který napovídá, že v tomto roce se akce ponese v gastronomickém duchu.

Proto se pořadatelé rozhodli uspořádat soutěž o nejlepší frýdeckomístecký štrůdl, o kterém rozhodne odborná porota, ve které zasedne i Marta Randusová, která již několik let provozuje svou pekárnu zaměřenou právě na štrůdly.

A co pro to stačí udělat? „Pokud máte zájem se zapojit do soutěže o nejlepší štrůdl, stačí nám zaslat do 30. června na e-mail info@beskydy-info.cz své jméno, kontakt a recept. Poté již stačí přinést své vlastně upečené štrůdly do 10.30 hodin na akci Beskydské rekordy, které se konají 27. srpna, tentokrát na Zámeckém náměstí,“ informovala Lenka Kolarčíková z pořádajícího Beskydského informačního centra Frýdek-Místek.

Všichni zúčastnění soutěžící se mohou těšit také na kuchařky a další drobné dárky. Pro vítěze jsou pak připraveny ceny, které do soutěže věnoval Horský hotel Čeladenka.

Podmínky k účasti naleznete na webu akce Beskydské rekordy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám