Hlavní obsah

O jarních prázdninách ožily pohádkové Staré Hrady dračími prohlídkami

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starohradské pohádky čaroděje Archibalda I. ožívají při čarodějných pohádkových prohlídkách na Starých Hradech. V Dračím království zájemci poznají přes padesát druhů draků a dráčků - a nejen to.

Foto: Staré Hrady

Článek

Starohradské pohádky čaroděje Archibalda I. nabízejí celkem 77 pohádek spisovatelky Petry Sukové, které na Starých hradech ožívají při čarodějných pohádkových prohlídkách.

Konají se právě nyní o jarních prázdninách. Navštívit je lze od 18. února až do konce jarních prázdnin - do 15. března. Otevřeno je 5 dní v týdnu, vždy od středy do neděle.

„Pojďte s námi do pohádky zachránit princeznu Laskonku. Na hradě se usídlili draci - skalní, ohnivý, vodní, lesní, noční, sněžný, hromový, zlatý, sklepní a mnoho dalších. Na vaši návštěvu se těší na čtyřicet druhů draků a dráčků, dračích princů a rytířů. Od sklepa až po půdu vás provedou živé pohádkové bytosti,” pozvala návštěvníky Petra Suková, spisovatelka a majitelka hradu.

Reklama

Výběr článků

Načítám