Hlavní obsah

O hasičskou proudnici se hrálo při volejbalovém turnaji ve Skalné

Novinky, Ivan Utěkal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hasiči ze Skalné uspořádali již 34. ročník vánočního volejbalového turnaje O hasičskou proudnici. Ve sportovní hale ve Skalné si na druhý vánoční svátek zahrálo pět družstev z Chebu, Plesné a Skalné. Skalná měla na turnaji tři družstva: veterány, ASPV a hasiče.

Foto: Ivan Utěkal

Pořádající domácí skalenské hasičské mužstvo, které obsadilo na tomto turnaji 4.místo.

Článek

Tradičně na Svatého Štěpána se sešli do skalenské sportovní haly přátelé volejbalu. Je to již 34 let, co místní hasič Josef Mariánus st. zahájil tradiční vánoční turnaj O hasičskou proudnici. Dodnes je aktivním členem skalenských dobrovolných hasičů a vedle této akce ještě pomáhá na tradičním skalenském Masopustu, jehož byl rovněž iniciátorem.

V 9 hodin turnaj pěti týmů odstartoval a trval až do 14.30 hodin. Souboj týmů v systému každý proti každému nakonec nejlépe zvládli skalenští veteráni - obdrželi ceny a trofej hasičské proudnice. Na 2. místě se umístilo družstvo z Chebu. Družstvo z Plesné obsadilo 3. místo. Pořádající hasiči osadili 4. místo a místní ASPV 5. místo.

Na turnaji bylo zajištěno občerstvení pro hráče i diváky. J. Mariánus st. uvařil pro tuto slavnostní a sportovní událost hasičský guláš a jiné výtečné pochoutky. Soudek piva a jiné nápoje pro sportovce také nechyběly. Po vyhodnocení si družstva popovídala a zaspívala při kytaře a již se těší na 35. ročník, který se uskuteční 26. prosince 2013. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám