Hlavní obsah

Nový Smíchov představuje Obry oceánů

Novinky, Lenka Žáčková

Pražské obchodní centrum Nový Smíchov skýtá prostor pro mimořádné exponáty věrně kopírujícím ty největší vodní tvory. Výstavu zaštítila společnost National Geographic Channels International a bude ke zhlédnutí už jen do 20. února.

Foto: OC Nový Smíchov

Kosatka dravá

Článek

A jaké exempláře můžete vidět? Žraloka bílého, plejtváka obrovského, vorvaně obrovského, kosatku dravou, mantu obrovskou, delfína skákavého a řadu dalších. Některé exponáty jsou navíc zasazeny do tematických scenérií a návštěvníkům je nabízena také interaktivní zóna s obsluhou, která je otevřena po celou dobu výstavy vždy od 14 do 19 hodin.

Díky mimořádné expozici se milovníci podmořského života budou moci dozvědět něco o fascinujícím světě největších tvorů žijících v hlubinách oceánů a moří na výstavě, kterou tvoří kolekce 22 exponátů na 13 stanovištích.

Prozatím se zdá, že návštěvníky centra, kteří přichází s dětmi, nejvíce zajímá zvuková stěna se zvuky nejrůznějších podmořských zvířat, velryb nebo delfínů, fotopoint či stánek s prodejem suvenýrů.

„Exponáty jsou vyrobeny s využitím detailních předloh vědeckého původu a mohou tak sloužit například jako učební pomůcka,“ uvedl Leoš Pajer, marketingový manažer OC Nový Smíchov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám