Hlavní obsah

Novoroční předsevzetí lze začít plnit na konferenci Čas pro zdraví

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oslavy Silvestra jsou za námi a můžeme se s chutí vrhnout do roku 2019. Dali jste si předsevzetí, že konečně dosáhnete optimální váhy, získáte svou vysněnou postavu nebo na sobě prostě budete pracovat a rozvíjet se?

Foto: Sebeobrana Praha

Kurzy sebeobrany zvýší bezpečí, kondici i sebevědomí.

Článek

Je čas začít si svá předsevzetí plnit a nastartovat rok 2019 "v plné parádě". Skutečně odborné informace o tom, jak na redukci hmotnosti, můžete získat 12. ledna v pražském Hotelu Diplomat. Registrujte se k účasti na 1. ročníku konference Čas pro zdraví.

Odborníci vám pomohou zodpovědět otázky jako: Jaké jsou výhody, či možná úskalí nejčastějších módních diet? Známe skladbu potravin? Jaké jsou nejčastější chyby ve fitness? Jak na pohyb, aby prospíval a neškodil? Jaké měření skladby těla je skutečně užitečné? A mnoho dalšího…

Zvýšení kondice, sebevědomí a vlastní bezpečnosti můžete získat v kurzech Sebeobrany Praha. Podívejte se na nabídku nových kurzů, které začínají v lednu.

Kurzy pobíhají podle originální konceptu, vytvořeného týmem zkušených profesionálů - lektorů působících na FTVS UK. Vychází z mnohaletých zkušeností s nejrůznějšími bojovými sporty, např. karate, judo, aikido, box, bjj, jiu jitsu atd. Již téměř 10 lety historie Sebeobrany Praha prověřené postupy jsou založené na výběru těch nejzásadnějších, maximálně účinných technik. 

Instruktoři vše předvedou, vysvětlí a se zájemci nacvičí. Součástí tréninku je praktický nácvik technik s instruktory, kteří používají speciální ochranné obleky. Díky tomu si můžete akci vyzkoušet naplno.

Ať je pro vás rok 2019 skvělý, úspěšný a plný nových zážitků!

Reklama

Výběr článků

Načítám