Hlavní obsah

Nové brněnské infocentrum se pomalu rozjíždí

Novinky, Jiří Smutný

Nedávno bylo v Brně otevřeno nové informační turistické centrum. Nachází se v přízemí nového parkovacího domu v Panenské ulici a jmenuje se TO JE Brno. Od dosavadních infocenter se liší zejména tím, že neposkytuje návštěvníkům pouze klasické informace, ale mnohem širší služby.

Foto: Jiří Smutný

Zvenku se zatím nepozná, že jde o infocentrum

Článek

„Brno je čím dál vyhledávanější turistickou destinací, zkvalitňování služeb a života ve městě jednou z hlavních priorit naší činnosti, proto jsme se rozhodli otevřít nové infocentrum TO JE Brno,“ říká Petra Rusňáková, radní pro marketing a cestovní ruch.

Komplexní služby TO JE Brno přesně vystihují nejčastější důvody návštěvy infocentra: nevím, hledám, potřebuji, chci. A tak kromě tipů na návštěvu památek a výletů do okolí si můžete dát v TO JE Brno kávu, odskočit si na WC nebo chvíli počkat na schůzku. Do nabídky TO JE Brno patří také možnost dobít si mobil, připojit se k wifi a nakoupit designové dárky.

„Oproti původním informacím na Staré radnici je na lepším místě, dostanete se k němu pohodlně MHD, pěšky i autem. TO JE Brno se nachází v nových designových prostorách v přízemí parkovacího domu Domini. Na jeho realizaci spolupracovalo TICmB s Brněnskými komunikacemi a Ateliérem Hrůša,“ uvedla Jana Janulíková, ředitelka Turistického informačního centra města Brna.

Reklama

Výběr článků

Načítám