Hlavní obsah

Nošovický pivovar zve poprvé na noční prohlídku

Novinky, Lukáš Klapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U příležitosti uvedení sezónního polotmavého ležáku Radegast Temně Hořký na trh připravil nošovický pivovar poprvé v historii speciální noční prohlídky. Ty budou tři, a to 4., 11. a 18. prosince. Začátek bude v 19 hodin. Na cestu pivovarem dostanou návštěvníci čelovky.

Foto: Radegast

Část exkurzní trasy pivovarem Radegast

Článek

Pivovar Radegast je oblíbeným turistickým cílem. Ročně jej navštíví přes 10 tis. lidí. Ještě nikdy jej ale lidé neměli možnost vidět v noci. Na noční prohlídky vyrazí návštěvníci s čelovkami, které si odnesou domů. Během exkurze lidé uvidí všechny části pivovaru, které jsou součástí obvyklé denní trasy.

Na cestu domů obdrží účastníci nočních prohlídek speciální balení s pivem Radegast Premium a Radegast Temně Hořký. Tento polotmavý ležák je charakteristický výraznou hořkostí a od 1. prosince se začíná čepovat ve stovkách hospod na Moravě i v Čechách. K dispozici je také v lahvové variantě. 

Počet míst v prohlídkách je omezen, a proto pivovar doporučuje zajistit si místa na telefonu 558 602 566 nebo webových stránkách www.radegast.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám