Hlavní obsah

Noční požár zničil hospodářskou budovu v Hrachovci na Vsetínsku

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Bez zranění osob se obešel rozsáhlý požár hospodářské budovy ve Valašském Meziříčí-Hrachovci na Vsetínsku v noci ze čtvrtka na pátek 21. prosince. K jeho likvidaci vyjelo čtyři minuty po půlnoci osm hasičských jednotek.

Foto: HZS Zlínského kraje

Hospodářskou budovu plameny zničily.

Článek

„Oheň se navíc rozšířil na vedlejší rodinný dům. Příčinou vzniku události i výší způsobené škody se zabývá vyšetřovatel hasičů,“ informovala v pátek tisková mluvčí HZS Zlínského kraje Lucie Javoříková.

V době příjezdu prvních jednotek byla dřevěná hospodářská budova v plamenech. Požár zasáhl i část střechy a jeden pokoj obytného domu, který stál v těsné blízkosti hořícího objektu. Hasiči ihned začali požár hasit a díky jejich rychlému zásahu obytnou budovu uchránili.

„Lokalizaci požáru vyhlásil velitel zásahu devět minut po jedné hodině v noci. Poté probíhaly dohašovací práce a ve tři hodiny hasiči požár zlikvidovali. Na své stanice se vrátily všechny jednotky. Na místě zůstali místní hasiči z Hrachovce, kteří do sedmé hodiny ranní dohlíželi na požářiště,“ dodala Lucie Javoříková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám