Hlavní obsah

Netradiční setkání: podnikatelé a živnostníci jedou na hory

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podnikatelé a živnostníci ze všech koutů Moravy se v pátek 25. ledna sejdou na horách v hotelovém komplexu Avalanche. Nejen aby rozvíjeli svůj byznys, ale aby se blíže poznali a prohloubili vzájemné vztahy. Za vším stojí podnikatelský klub Business for Breakfast v Olomouci.

Foto: Radim Kašpar

BforB na horách

Článek

Pro rozvoj podnikání je potřeba své potenciální partnery poznat, porozumět jejich činnosti a zejména potřebám. Až na základě tohoto se buduje důvěra, která je pro vzájemné obchodní vztahy klíčová. Právě k tomu přispívají neformální setkání, které jsou jednou za čas organizovány podnikatelským klubem Business for Breakfast

Na setkání dorazí také Ing. Mgr. Tomáš Sýkora, který je předsedou představenstva Okresní hospodářské komory v Olomouci a již tradičně se účastní aktivit podnikatelského klubu. Mimo oficiální program a tradiční část "zaseknutí v 60 sekundách", kde mají zástupci firem za cíl představit co nejpůsobivěji svou firmu v jedné minutě, je připraven i neformální program. 

"Na účastníky čeká také zábava. Bude připravena kvízová soutěž, degustace vín či tombola. Mnozí z účastníků zůstávají na horách až do neděle a využijí výborné lyžařské podmínky a zázemí hotelu Avalanche," uvedl koordinátor BforB v Olomlouci ze společnosti RPSC ideas s.r.o. Mgr. Radim Kašpar.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám