Hlavní obsah

Neslýchaně zábavný večer v Kroměříži se povedl, úspěch měli účinkující i tlumočníci z Hands dance

Novinky, Robert Rohál

Šest set návštěvníků přišlo na Neslýchaně zábavný večer, který ve velkém sále kroměřížského domu kultury připravilo na 14. září Poradenské centrum pro sluchově postižené Kroměříž o. p. Před neslyšícím i slyšícím publikem vystoupili známí umělci – a všichni měli ohromný úspěch.

Foto: Ludmila Polišenská

Závěrečné defilé účinkujících na jevišti.

Článek

Také třetí ročník koncertu, jehož název zní Neslýchaně zábavný večer, byl tradičně určen pro „smíšené“ publikum, tedy pro neslyšící i slyšící – a spokojení byli - podle bouřlivých reakcí - v sále Domu kultury v Kroměříži všichni. 

V atraktivním programu, který moderoval Aleš Cibulka, vystoupili šansoniér Jiří Bartoň, hráč na bicí a klavír Hanz Sedlář, formace Karel Gott revival Morava, kouzelník Pavel Kožíšek a v samém záběru pak zpěvačky Leona Machálková a Yvetta Simonová, která už za pár týdnů oslaví významné životní jubileum.  

Neslyšícímu publiku sloužilo nejen čtecí zařízení, kde „běželo“ veškeré mluvené slovo, ale také umělecké tlumočení písní do znakového jazyka, o což se obdivuhodně postarala skupina Hands dance Brno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám