Hlavní obsah

Největší centrum bojových sportů v Praze otevírá své brány

Novinky, Monika Soukalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové sportovní centrum zaměřené především na bojové sporty Pro7Sport zve širokou veřejnost na oficiální den otevřených dveří, který proběhne v pátek 13. prosince od 14:00 hodin v pražských Holešovicích. Návštěvníci se mohou přijít podívat na ukázky lekcí, ale také si popovídat s trenéry.

Foto: archiv Pro7Sport

Trenér thajského boxu Zdeněk Švamberk.

Článek

Sportovní centrum Pro7Sport se nachází v blízkosti pražského holešovického nádraží a původní prostory bývalého kina byly účelově zrekonstruované právě pro zázemí sportovců z oblasti bojových sportů.

Návštěvníci tu najdou moderní šatny, velkou podzemní tělocvičnu, posilovnu pro klasické posilovací cvičení nebo pro stále oblíbenější kruhový trénink, při kterém se využívá pouze váhy vlastního těla. Většina návštěvníků také ráda využije kardio zónu se dvěma běžícími pásy, kolem pro spinning nebo eliptický či veslovací trenažér pro zpevnění svalů. 

V rámci dne otevřených dveří se návštěvníci mohou těšit na ukázky thajského boxu pod vedením trenéra Zdeňka Švamberka a na ukázky klasického boxu s několikanásobným mistrem kickboxu a mistrem republiky v boxu Lubošem Šudou.

Chybět nebudou ani tréninky stále více vyhledávaného MMA (smíšená bojová umění) pod vedením zkušeného trenéra Petra „Pína“ Ondruše, který se stal již několikrát mistrem světa v kickboxu a v pravidlech K1.

Na své si ovšem přijdou i dámy, pro které jsou připraveny pravidelné tréninky ženského kickboxu pod vedením ikony ženského boxu Evy Líškové a její kolegyně Martiny Jindrové. Ženský kickbox je bezkontaktní sport a jeho účelem je posílení sebevědomí a zlepšení tělesné kondice i duševní pohody. 

Tréninkové místnosti již prošly první zatěžkávací zkouškou, když zde probíhal seminář MMA pod vedením jediného Čecha, který kdy působil v americké UFC, Karlose „Terminátora“ Vémoly, který momentálně plní svojí neporazitelností stránky všech domácích sportovních i bulvárních plátků.

Adresa: Pro7Sport, Na Maninách 32a, Praha 7 Holešovice

Reklama

Výběr článků

Načítám