Hlavní obsah

Nejlepší řeznicko-uzenářská prodejna je v Děčíně

Novinky, Hana Knížková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V celostátní soutěži Českého svazu zpracovatelů masa o řeznicko-uzenářskou prodejnu roku 2017 nejlépe uspěla za Ústecký kraj prodejna v Děčíně. Vítězné prodejny desátého ročníku soutěže byly vyhlášeny 24. října v Brně.

Foto: Hana Knížková

Ilustrační foto prodejny ZEMAN maso-uzeniny

Článek

Do celostátní soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku se mohli zapojit všichni podnikatelé zabývající se prodejem masa a/nebo masných výrobků na území České republiky. Za každý kraj mohl daný podnikatel přihlásit maximálně jednu prodejnu.

V rámci již desátého ročníku soutěže, kterou pořádá Český svaz zpracovatelů masa, byla za Ústecký kraj jako nejlepší zvolena prodejna ZEMAN maso-uzeniny v Děčíně, a to v ulici Teplická č. 358.

Soutěž si klade za cíl prezentovat kvalitu a čerstvost nabízeného sortimentu, celkovou úroveň prodejen včetně hygieny a vybavení, ale i zákaznický servis, na který právě vítězná prodejna v Děčíně klade obzvláštní důraz.

V současné době je všeobecně zvýšený zájem o lokální suroviny, což podporuje i prodejna ZEMAN maso-uzeniny. Jateční zvířata odebírá od českých chovatelů a maso následně zpracovává ve vlastních výrobních závodech v Příbrami a v Zábřehu na Moravě, odkud je dodává do svých prodejen i nadnárodních obchodních řetězců. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám