Hlavní obsah

Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě zahájilo prodej předplatného

Novinky, Josef Zajíc

Prodej předplatného do Národního divadla moravskoslezského v Ostravě na 16 premiér divadelní sezóny 2012/2013 byl zahájen v pondělí 16. dubna v 16 hodin.

Foto: Josef Zajíc

Národní divadlo moravskoslezské Ostrava. Rozdávaní lístečků a šťastná vítězka. 18.4.2012

Článek

Zájemci o koupi předplatného do Národního divadla moravskoslezského na divadelní sezónu 2012/2013 se začali srocovat na ulici Čs. legií již okolo šestnácté hodiny. V tu dobu již celou událost moderoval před divadlem Jiřího Myrona člen činohry Vladimír Polák. Lada Bělášková (opereta /muzikál) s Igorem Orozovičem (činohra) nabízeli kolemjdoucím lístečky k losování předplatného za velmi výhodnou cenu. Kdo se losování zúčastnil, neprohloupil.

Když na hodinách Baziliky Božského spasitele bylo 16 hodin, vylosoval ředitel divadla Jiří Nekvasil prvního šťastlivce. Stala se jím paní s pejskem, která vyhrála předplatné za cenu 100 Kč. Druhou vylosovanou byla Marcela Pastorková z Ostravy-Zábřehu, která si za pouhých 50 Kč pořídila předplatné na všech 16 premiér čtyř souborů hrajících v obou budovách NDM, tedy i v divadle Antonína Dvořáka.

"Do divadla chodím pravidelně a stále. Kromě divadelních představení v NDM také chodím do Divadla Petra Bezruče či do divadla  Aréna. Jsem velmi ráda, že mě potkalo konečně štěstí a něco jsem vyhrála," řekla paní Pastorková. 

První cenu - a to předplatné za pouhou jednu korunu - vyhrála Irena Zelinková ze Šenova u Havířova, která také chodí do divadla pravidelně.

Ve vnitřních prostorách předprodeje se u pokladen chopili práce představitelé všech čtyř scén NDM. Za přepážkou jsme mohli vidět členku souboru opereta / muzikál Martinu Šnytovou a člena souboru opery Václava Moryse.

O zájemce, kteří si chtěli předplatné zakoupit, se postarali další členové NDM. Předplatné prodávala sólistka baletu Barbara Kaufmannová spolu s Romanem Harokem (opereta / muzikál). Při práci na počítači Vladimíru Polákovi asistovali Igor Orozovič a Lada Bělášková.

Zábava byla veliká. Lidé, kteří si přišli v tento den zakoupit předplatné, mohli výjimečně vidět umělce v civilu.

Podrobnosti: www.ndm.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám