Hlavní obsah

Nabitý rok pro Pop Academy

Novinky, Petra Kubecová

Ostravská Pop Academy letos rozhodně nezahálí. Hned od počátku roku spustila několik projektů.

Foto: Pop Academy

Projekt " Zpíváme seniorům"

Článek

„Již druhým rokem navštěvujeme domovy pro seniory s hudebním programem pro starší ročníky v rámci projektu Zpíváme seniorům,  který zaštiťuje náměstek primátora Zbyněk Pražák," prozradila Táňa Wajs, umělecká ředitelka Pop Academy. Novinkou jsou podle jejích slov pravidelné workshopy, které jsou zaměřené na populární hudbu, muzikál a audiovizuální tvorbu. „Tyto workshopy jsou určeny široké veřejnosti a zájemci naleznou potřebné informace nejen o nich ale i ostatních akcích a projektech na našich webových stránkách nebo na facebookovém profilu," dodala.

„Samozřejmostí je již známá pěvecká soutěž Talent Ostrava, kterou pořádáme společně s Centrem kultury a vzdělávání pod záštitou starostky obvodu Moravská Ostrava a Přívoz paní Petry Bernfeldové," řekla Petra Kubecová, ředitelka Pop Academy.

„Finálové kolo, které bude zpřístupněno i široké veřejnosti a  proběhne v hudebním klubu Parník 20. května od 17 hodin. Porota vybere dvacet finalistů z přihlášených 150 soutěžících. Všechny zmíněné akce vznikly za podpory Statutárního města Ostravy a městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz," dodala.

Pop Academy dále plánuje řadu koncertům a představení a také se účastní mnoha akcí pořádaných městským obvodem a dalšími organizacemi. Tou nejbližší je Velikonoční Jarmark, kdy studenti vystoupí na Masarykově náměstí 13. 4. s velikonočně zaměřeným programem. „Snažíme se vždy vyjít vstříc pořadateli, a i když se primárně zaměřujeme na populární hudbu, tak program vždy upravíme tak, aby tematicky zapadl do dané akce. Takže posluchači se mohou těšit na básničky, povídky i lidové písně," zve čtenáře Táňa Wajs.

Více informací na www.popacademy.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám