Hlavní obsah

Na Vltavotýnské slavnosti míří mistr světa ve Freestyle BMX Jan Jílek

Novinky, Miroslav Bžoch

Na nábřeží v Týně nad Vltavou bude během sobotního odpoledne velmi rušno, Vltavotýnské slavnosti města totiž letos budou, kromě tradičních koncertů, ve sportovním duchu.

Foto: Miroslav Bžoch

JF SHOW

Článek

Diváci všech generací se mohou těšit na JF MINIRAMP SHOW. Produkční agenturu JF Show založil v roce 2008 Jan Jílek, mistr světa a ČR ve Freestyle BMX. Ten je také hlavní postavou agentury a stará se o veškerou organizaci. Během své 15leté aktivní jezdecké kariéry nasbíral mnoho zkušeností ze závodů a exhibic po celé Evropě.

Připravena je dechberoucí akrobatická show špičkových sportovců. Součástí odpoledne bude také výuka základních dovedností pod odborným dohledem a ti odvážnější se mohou zúčastnit dovednostních soutěží ve slalomu, stabilitě na kolech či koloběžkách. Nedílnou součástí show budou workshopy a další soutěže.  Na místě bude možné si zdarma zapůjčit sportovní vybavení včetně ochranných pomůcek.

Celou akci završí autogramiáda účinkujících sportovců, které se osobně zúčastní i mistr světa a ČR ve Freestyle BMX Jan Jílek.

Akce se koná 20. července od 15:30 na nábřeží v Týně nad Vltavou za podpory Jaderné elektrárny Temelín, skupiny ČEZ, partnera projektu Oranžový rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám