Hlavní obsah

Na Valentýna se ve Zlatém jablku bude i věštit z karet

Novinky, Kateřina Martykánová

Bohatý program k oslavě svátku všech zamilovaných si pro své návštěvníky připravilo zlínské Zlaté jablko. Ve středu 14. února od 14 do 18 hodin se mohou těšit na Valentýnské odpoledne s vášnivým tanečním vystoupením, romantickými melodiemi či exkluzivním výkladem karet od Helen Stanku.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Pasáž obchodního a zábavního centra Zlaté jablko bude na Valentýna patřit nejen zamilovaným, ale i všem, kteří si chtějí užít romantickou náladu tohoto dne. Připravený je program plný zajímavých vystoupení pod názvem „Láska prochází Jablkem“.

„Exkluzivně bude naším hostem známá kartářka Helen Stanku, která zprostředkuje zájemcům své věštecké umění,“ uvedl ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl.

K lásce neodmyslitelně patří i tanec a hudba, a ne jinak tomu bude ve Valentýnském jablku. Na červeném koberci vystoupí tanečníci s vášnivým vystoupením ve stylu apache. Za doprovodu piana pak zazní nejznámější romantické melodie a zamilované songy.

Líčení rtů pro ty nejkrásnější polibky zajistí v prodejně Douglas. Samozřejmě nebude chybět ani valentýnská dekorace, u které se mohou návštěvníci vyfotit, a sladký dáreček v podobě čokoládových pralinek.

Program Valentýnského odpoledne je přístupný zdarma, v přízemí prodejní galerie obchodního centra ve středu 14. února od 14 do 18 hodin.

Další informace na www.zlatejablko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám