Hlavní obsah

Na Starých Hradech otevírají na oslavu Dne dětí pohádkové rejdiště

Novinky, Ivana Kvasnicová

Na pohádkovém hradě a zámku Staré Hrady je převážná část prohlídkových okruhů věnována dětem - laskavý humor pohádek čaroděje Archibalda I. ocení ale i dospělí. Při příležitosti Dne dětí se o víkendu otevře pohádkové rejdiště (4. a 5. června od 10 do 17 hodin).

Foto: Staré Hrady
Článek

Dětský den letos vyšel na středu 1. června a mnoho organizací proto pořádá oslavu určenou všem dětem i jejich rodičům o víkendu.

Na pohádkovém hradě a zámku Staré Hrady lze po celý rok navštívit tři pohádkové prohlídkové okruhy s draky, vodníky, obry, skřítky, čarodějnicemi, vílami, čertíky, čerticemi i čertenicemi: Hrad a zámek s Dračí královskou komnatou, Zámecké pohádkové sklepení a Hradní pohádkovou půdu.  

Při příležitosti Dne dětí otevírají Staré Hrady o víkendu od 10 hodin pohádkové rejdiště. Na nádvoří hradu a zámku budou pro návštěvníky připraveny v sobotu a neděli soutěže a hry s opravdovými pohádkovými bytostmi.

„Přijeďte si pohrát s princeznou a čarodějnicí, nakrmte obry a zkuste si čertovský závod s pekelnými vidlemi,” zve Petra Suková, spisovatelka a majitelka objektu. 

Reklama

Výběr článků

Načítám