Hlavní obsah

Na Silvestra bude v Branickém divadle bavit diváky Felix Holzmann

Novinky, Robin Suchánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako každý rok, i letos si Branické divadlo připravilo pro diváky, kteří si chtějí zkrátit čekání na Nový rok, silvestrovské představení. Tentokrát uvede zábavnou dvouhodinovou estrádní show s oblíbeným Felixem Holzmannem.

Foto: archiv Davida Šíra

Letos návštěvníci Branického divadla oslaví Silvestr s Felixem Holzmannem.

Článek

Na Silvestra se v Branickém divadle uskuteční představení, které nabídne divákům nejen pečlivě vybraný průřez celoživotní kariérou jednoho z našich nejslavnějších komiků Felixe Holzmanna, ale zároveň i jakýsi “BEST OF” ze sedmileté spolupráce herců Davida Šíra a Miroslava Reila.

„Při dvouhodinovém elixíru smíchu si diváci nostalgicky zavzpomínají na scénky bezkonkurenčního komika, které jsou jim předkládány ve stejném podání, jak je každý zná, ale přesto úplně jinak,” říká o představení herec a komik David Šír.

„Legendární skeče jsou na vteřinu na-timing-ované, aby byly co nejvíce podobné geniálnímu originálu, který všichni pamatujeme ze starých dochovaných nahrávek a který díky tomuto ojedinělému představení mohou diváci znovu vidět živě na jevišti,” říká Šír, jediný herec a komik v ČR, který získal od rodiny Felixe Holzmnanna exkluzivní práva na živé provozování humoru této legendy českých komiků.

Napůl divadelní představení, napůl ojedinělá estrádní zábavná show je komponovaná jak z dnes již klasických skečů a scének, tak z některých méně známých i několika, které Felix Holzmann napsal, ale již nedostaly jevištní podobu. 

Silvestr s Felixem Holzmannem začne v Branickém divadle v pondělí 31. prosince v 17:00 hodin a po představení je možné se zúčastnit také silvestrovské oslavy v divadelním klubu.

Předprodej vstupenek v síti TicketLive.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám