Hlavní obsah

Na Ovocném trhu byla k vidění Česká hvězda 2013

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Významné osobnosti českého showbyznysu i letos získali ocenění Česká hvězda. Slavnostní předání prestižních cen pořádali již pošesté týdeník Rytmus života a vydavatelství Bauer Media. Ceny za výrazné počiny si laureáti převzali v sobotu 31. srpna 2013 v rámci galakoncertu na pražském Ovocném trhu.

Foto: Petr Mráček

Debbi, Česká hvězda 2013 - Ovocný trh, Praha

Článek

Šestý ročník slavnostního předání cen Česká hvězda nabídl oproti stávajícím kategoriím Žena roku, Muž roku a Síň slávy také dvě novinky: ocenění Srdce na dlani a Proměna roku.

Za výraznou podporu charitativních projektů převzala Srdce na dlani zpěvačka Lucie Bílá. O vítězství v kategorii Proměna roku se utkali modelka Agáta Prachařová, herečka Zlata Adamovská a zpěvačka Bára Basiková. Vítězkou se stala Agáta Prachařová.

Ženou roku se stala Tereza Kostková a Mužem roku Karel Voříšek.

Čtenáři týdeníku Rytmus života se mohli zúčastnit tipovací soutěže v kategorii Proměna roku, v níž jeden z tipujících získal výhru osobního vozu Fiat Linea.

Letošním ročníkem provedl  Tomáš Kraus. Na galakoncertu vystoupili Bára Basiková, Marek Ztracený, Monika Bagárová, Pavel Vítek, Xindl X, Děda Mládek Illegal Band, Debbi & Lipo, účinkující muzikálu Pomáda a další.

V minulosti si ceny Česká hvězda odnesli Václav Neckář, Dana Morávková, Marie Rottrová, Michal Dlouhý nebo Anna K. Do síně slávy v uplynulých ročnících vstoupili Karel Gott, Marta Kubišová či Hana Zagorová. Letos se mezi ně zařadil i hudebník Petr Janda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám