Hlavní obsah

Na open air festivalu Kromfest 2016 zahrají No Name, Jelen i Marek Ztracený

Novinky, Robert Rohál
Aktualizováno

Populární kapely jako No Name, Jelen, Lake Malawi, Tyršova společnost, D. U. B. Music nebo zpěvák Marek Ztracený zahrají a zazpívají na prvním ročníku open air festivalu Kromfest 2016, který proběhne v sobotu 23. července na Pionýrské louce v Kroměříži.

Foto: archiv Dům kultury v Kroměříži

Na Kromfestu 2016 nebude chybět ani kapela Jelen.

Článek

Očekáváni jsou všichni účinkující, nejvíc patrně skupina Jelen, ze které se stal v posledních dvou letech fenomén, a to nejen festivalový. Čím to, že se stala tak populární?

„Způsobem muziky určitě, možná i počtem lidí v kapele (smích). Hudební příbuznost tam je, taky hrajeme písničky v češtině, na akustické nástroje a víceméně lidově. Jde nám o to, aby naše texty byly jasné, aby si je s námi posluchači zpívali, aby byly o běžných životních věcech,“ prohlásil v nedávném novinovém rozhovoru frontman kapely Jindra Polák.

Dům kultury v Kroměříži, který festival pořádá, zve pod letní oblohu všechny příznivce šťavnaté pop rockové muziky, přičemž slibuje na Pionýrské louce bohatý doprovodný program včetně dětské zóny.

Návštěvníci nepřijdou ani o hudební překvapení z nedávného Majálesu, a to o vystoupení přerovské pop rockové kapely KoWall Company. Areál bude otevřen od 12 hodin a krátce potom začne první hudební vystoupení.

Vstupenky na Kromfest 2016 jsou k dispozici jednak na pokladnách Domu kultury v Kroměříži a on-line, jednak v prodejní síti TicketPortal. 

Reklama

Výběr článků

Načítám