Hlavní obsah

Na Masarykově náměstí v Ostravě se staví Vánoční kluziště

Novinky, Josef Zajíc

Od úterý 18. listopadu se na ostravském Masarykově náměstí staví Vánoční kluziště. Již 5. rokem bude jeho provozovatelem Sareza a. s. Slavnostní zahájení je naplánováno na neděli 29. listopadu. Vyjede historická tramvaj Barborka s tučňákem Robertem, který je maskotem Sarezy a. s.

Foto: Josef Zajíc

Vánoční kluziště !!! na Masarykově náměsti v Ostravě se již buduje. Stav 21. 11.2014

Článek

Vánoční kluziště bude až do 4. ledna 2015 provozovat Sportovní a rekreační zařízení a. s. Sareza. V provozu bude ve všední dny, o sobotách a nedělích a o svátcích vždy od 10 do 20 hodin.

Kluziště mohou využívat všechny věkové skupiny. Pořadatelé nabízejí školám a organizacím zpříjemnit pohyb i v dopoledních hodinách. Bruslaři budou mít zajištěny co nejlepší podmínky. Na ploše se během dne bude pravidelně upravovat plocha.

Návštěvnost v roce 2013 se vyšplhala na 17 000 zájemců, což dokazuje značnou oblibu této atrakce. Díky statutárnímu městu Ostrava, městskému obvodu Moravská Ostrava a Přívoz a významným sponzorům bude i letos bruslení zdarma. Zpoplatněna je jen půjčovna bruslí, brusírna, půjčovna Sareza tučňáků a šatna.

„V letošním ročníku bude novinkou obrazovka o rozměrech 3 x 5 m, která bude přímo u Vánočního kluziště. V programu nebudou chybět soutěže, diskotéky na ledě, hokejové a krasobruslařské exhibice, soutěže s mediálními partnery. Na to vše bude bedlivě dohlížet náš maskot, tučňák Rudolf,” informovala o akci Hana Ryšánková, tisková mluvčí Sareza a. s.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám