Hlavní obsah

Na krnovském dětském dni vystoupil Pepa Vojtek

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pestrý program pro děti a širokou veřejnost si připravila krnovská městská policie. Každoroční Den dětí se letos v Krnově uskutečnil v sobotu 26. května.

Foto: Radek Vráblík
Článek

Krnovské letiště i letos zaplnilo nespočet návštěvníků. Všichni se přišli podívat a zúčastnit se již desátého Dětského dne, který každoročně pořádá Městská policie Krnov.

Velkolepou akci slavnostně zahájilo moderátorské duo Monika Žídková a Radek Erben. Své kreativní taneční schopnosti předvedly také děti tanečního souboru Flash, k vidění byla i exhibice jezdců na překážce Street zone z VSA Xtreme. Zážitkem pro všechny byl také Grazy day alias Globus smrti. Adrenalinová motoristická show se předvedla poprvé v Krnově.

V bohatém programu nechyběly ukázky Policie ČR, hasičů a rychlé záchranné služby. Policisté například ukázali zadržení pachatelů anebo vyhledávání drog s pomocí policejních psů. Záchranná služba společně s hasiči předvedla likvidaci následků dopravní nehody, ošetření a transport zraněných. Všechny složky Integrovaného záchranného systému si pro veřejnost také připravily prohlídku své techniky, kterou využívají k různým nečekaným událostem.

Vrcholem celého odpoledne byl koncert zpěváka Josefa Vojtka, který rozzářil všechny návštěvníky a obdaroval je svým podpisem a fotografií.

„Osobně nemohu být nespokojený. Stačí vidět spoustu lidí okolo sebe. Určitě si to všichni užívají stejně jako já,“ uvedl velitel krnovské městské policie Pavel Moravec.

Fotoreportáž z akce naleznete zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám