Hlavní obsah

Na Jobs Expu můžete zkusit sehnat práci, na Lingua Show zase jazykový kurz

Novinky, Martin Tlustý

Souběžně dva veletrhy se ve čtvrtek 15. a v pátek 16. března uskuteční na pražském holešovickém výstavišti. Půjde o již druhý ročník jak pracovního veletrhu Jobs Expo, tak jazykového veletrhu Lingua Show. Na oba veletrhy můžete po oba dny vyrazit mezi 10. až 18. hodinou, vstup je zdarma.

Foto: Martin Tlustý

Usměvavé dámy z portálu Spráce.cz nebudou na veletrhu chybět ani letos.

Článek

V Holešovicích na výstavišti bude letos kolem stovky vystavovatelů. Nebudou zde chybět stánky ministerstva práce a sociálních věcí ani Euresu, jakož ani zástupci celé řady předních českých a zahraničních pracovních a jazykových agentur i významných tuzemských zaměstnavatelů.

Internetové pracovní portály bude na veletrhu zastupovat zejména známý český internetový vyhledávač pracovních příležitostí Spráce.cz

Jako již minulý rok budou na Job Expu po celou dobu volně přístupné semináře, na kterých se práci hledající mimo jiné dozví, jak třeba nenaletět vykutáleným zaměstnavatelům nebo obskurním zprostředkovatelům práce.

Opět zde budou možnosti si krátce vyzkoušet simulovaný pracovní pohovor. Kdo bude chtít, může si rovněž na místě nechat otestovat úroveň svých jazykových znalostí.

Předchozí rok bylo zájemců o práci na veletrhu habaděj, není tedy radno v případě vážného zájmu přijít až pozdě večer. Kdo má zájem a hlavně peníze, může si na doprovodném veletrhu Lingua Show sjednat i účast na některém z mnoha jazykových kurzů v tuzemsku, nebo i třeba v zahraničí.

Reklama

Výběr článků

Načítám