Hlavní obsah

Na dětské odpoledne v zámeckém parku v Dobříši se těší vydří kluk Tadeáš

Novinky, Michaela Fialová Rozšafná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Branou zámeckého anglického parku v Dobříši projdou ve všední i sváteční dny stovky návštěvníků. Najdou zde příjemné vytržení z reality i chvíle klidu po celodenním shonu. V sobotu 26. září ožije park také množstvím dětí a zvířátek. Ochrana fauny ČR zde potřetí pořádá Den se zvířátky.

Foto: Ochrana fauny ČR

Dětské odpoledne se zvířátky se v dobříšském parku uskuteční již potřetí.

Článek

„Na akci se vydovádí zejména rodiny s dětmi. Pobaví se na zábavných soutěžních stanovištích a stejně jako i v minulých letech, i letos se děti při každém úkolu setkají tváří v tvář s jedním živým zvířátkem. Kromě dobré nálady si tak odnesou i zajímavý zážitek,“ říká Jitka Kocíková z Ochrany fauny ČR.

Představí se i pečovatelé s pejsky, kteří hledají domov

Zábavná stezka se na Dobříši otevře ve 14 hodin, podle Kocíkové si na ní přijdou na své zejména děti mladšího věku. „Starší si mohou procvičit mozkové závity na hádankovém okruhu Poznej, kdo jsem,“ informuje.

V 16 hodin se v anglickém parku představí dobříšští pečovatelé o pejsky, kteří hledají domov, se svými momentálními svěřenci. „Dočkáme se také ukázky výcviku služebního psa Městské policie v Dobříši s psovodem Václavem Svobodou. Po celou dobu akce bude možnost svézt děti za malý poplatek na hodných konících z jezdeckého oddílu Míšánek Dobříš,“ podotýká Kocíková.

Na rozzářené dětské tváře se podle jejích slov těší nejen lektoři z Ochrany fauny a spousta dobrovolných pomocníků, ale také vydří kluk Tadeáš. 

Reklama

Výběr článků

Načítám