Hlavní obsah

Myslivecký ples v Račeticích opět nezklamal

Novinky, Václav Vlasák

Z mysliveckého plesu v Račeticích na Chomutovsku si účastníci mohli odnést nejen pocit dobře prožitého večera, ale při troše štěstí i parádní kousky zvěře.

Foto: Václav Vlasák

Na úvod plesu zaznělo tradiční myslivecké halali v podání žáků ze Základní umělecké školy v Jirkově.

Článek

Plesová sezóna v Račeticích pokračovala v pátek 11. ledna plesem místního mysliveckého sdružení. Organizátoři v minulých letech posunuli laťku hodně vysoko, a také letos nabídl ples dobrou zábavu v duchu mysliveckých tradic.

Hned na úvod plesu zaznělo tradiční myslivecké halali v podání žáků ze Základní umělecké školy v Jirkově. K tanci pak neúnavně hrála skupina Václava Žákovce, která střídala různé hudební styly, takže si každý mohl vybrat.

Zpestřením plesu bylo pasování nového člena sdružení a dražba laně, kterou jeden se zájemců získal za 3200 Kč. Velkým lákadlem byla určitě tombola, ve které se nacházely opravdu parádní kousky zvěře, ale také spousta další cen, takže nikdo nedocházel z plesu úplně s prázdnou. Slosovatelné byly i vstupenky, kde první cena byl zájezd do Chorvatska. Je ale odtroubeno a nezbývá než se těšit na příští rok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám