Hlavní obsah

Muzikál plný zpěvu, tance a podmanivé hudby uvede Besední dům ve Vyškově

Novinky, Robert Rohál

Barvitý životní příběh mexické malířky Fridy Kahlo plný vášně, lásky, humoru, podmanivé hudby, barevných kostýmů a tance. To přináší muzikál o legendární umělkyni, který bude uveden v úterý 25. září v sále Besedního domu ve Vyškově.

Foto: archiv MKS Vyškov

Besední dům ve Vyškově nabídne muzikál Frida - Malovat a milovat.

Článek

Jde o muzikál hudebního skladatele Rudolfa Geriho a scénáristy Daniela Heviera, v režii Karola Vosátka. Životní příběh legendární mexické malířky Fridy Kahlo je plný vášně, lásky, humoru, podmanivé hudby, barevných kostýmů a tance.

Život a dílo excentrické malířky Fridy Kahlo a jejího životního partnera Diega Rivery jsou pro své univerzální poselství přitažlivé i v naší době. Autoři tohoto díla se soustředili na hloubku myšlenek a vnitřní poselství, které bylo základním obsahem i oscarového filmu s okouzlující Salmou Hayek.

Sólisté a tanečníci v nádherných barevných kostýmech, fantastickou hudbou a živým orchestrem předvedou oslavu nezkrotného života jedné z nejvýznamnějších malířek 20. století.

V inscenaci, kterou nastudovalo Bratislavské hudobné divadlo, se objeví Katarína Ivanková (Frida Kahlo), Tomáš Palonder (Diego Rivera), Mirka Partlová nebo Natália Puklušová (Cristi), Marcel Ochránek nebo Jakub Ružička (Rockeffeler, Trockij) a další.

Předprodej vstupenek na pokladnách MKS Vyškov a online.

Reklama

Výběr článků

Načítám