Hlavní obsah

Muž pěstoval konopí ve stanu, policisté ho zadrželi

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drogy ve stanu nalezli pražští kriminalisté ve středu 20. července v Praze 3. Policisté na místě zajistili přes šedesát rostlin konopí.

Foto: Policie ČR

Rostliny konopí ve stanu.

Článek

Na středeční večer jistě nezapomene čtyřiadvacetiletý muž, který v pronajatém bytě v Korunní ulici v Praze 3 pěstoval konopí. Kriminalisté mladíka navštívili kolem osmé hodiny večerní a konopí i zařízení na jeho pěstování mu zabavili.

„Policisté zajistili kompletní zařízení na pěstování rostlin a konopí dále odeslali ke znaleckému zkoumání,“ potvrdila policejní razii v bytě policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Muž šedesát rostlin konopí pěstoval ve stanu, aby tak rostlinám poskytl ideální podmínky k růstu. Stan byl vybaven osvětlením a vzduchotechnikou.

Mladý muž čelí obvinění z trestného činu nedovolené pěstování rostlin obsahující omamnou nebo psychotropní látku, za což může jít až na šest měsíců do vězení. Nyní je na svobodě.

Reklama

Výběr článků

Načítám