Hlavní obsah

Musíme si pomáhat, hlásí podnikatelé ze Šumperska a těší se na společnou snídani

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Živnostníci, manažeři a další odborníci ze Šumperska a Jesenicka nyní mohou společně rozvíjet své podnikání a obchodní příležitosti na řízených obchodních snídaních. Koncept Business for Breakfast zavítá také do Šumperku. Na snídani přijdou i zástupci vedení města v čele se starostou Zdeňkem Brožem.

Foto: Radim Kašpar

Obchodní snídaně také v Šumperku

Článek

Jste drobný živnostník, OSVČ, manažer, jednatel malé, střední či velké firmy? Nebo vás jen zajímá oblast podnikání a chcete si rozšířit své obzory? Pak je zde právě pro vás podnikatelský klub Business for Breakfast (BforB). 

Jde o osvědčený byznys model, který se specializuje na sdílení informací, referencí, poskytování kontaktů a doporučení v oblasti podnikání a obchodu. BforB je příležitost pro budování nových obchodních kanálů. 

Speciální setkání, kterého se můžete zúčastnit i vy, se uskuteční již v úterý 7. května od 7.00 v hotelu Elegance v Šumperku. Mezi významnými hosty nebude chybět senátor a starosta města Mgr. Zdeněk Brož, 1. místostarosta Ing. Marek Zapletal a třeba také PhDr. Jan Závěšický, předseda správní rady Jeseníky-sdružení cestovního ruchu. 

Setkání organizuje podnikatelský klub BforB sídlící v Olomouci za podpory koordinátora ze společnosti RPSC ideas s. r. o. Od května loňského roku se konalo bezmála dvacet setkání, díky nimž se uskutečnilo takřka 400 schůzek mezi účastníky. V minulosti se snídaní zúčasnili například primátor Olomouce Martin Novotný, starosta Šternberku Ing. Stanislav Orság, nebo předseda Okresní hospodářské komory v Olomouci Ing. Mgr. Tomáš Sýkora.   

"Pro podnikatele organizujeme nejen pravidelné snídaně, ale nejrůznější akce a semináře. Nedávno jsme se podíleli například na setkání podnikatelů s ministrem průmyslu a obchodu Martinem Kubou. V současnosti připravujeme setkání členů všech moravských podnikatelských klubů. Setkání proběhne 17. května v hotelovém komplexu Avalanche v Dolní Moravici," uvedl oblastní ředitel BforB Mgr. Kamil Komenda, MBA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám