Hlavní obsah

Multifunkční areál v Plzni láká nedočkavce už před otevřením

Novinky, Alena Lochmannová

Sportovně-kulturní multifunkční areál České údolí je v současné chvíli v poslední fázi před slavnostním otevřením a zahájením provozu. Už teď se však někteří Plzeňané nemohou dočkat oficiálního otevření areálu a chodí sem na procházky a za sportem.

Foto: Hynek Mojžíš

Sportovně-kulturní multifunkční areál České údolí je v současné chvíli v poslední fázi před slavnostním otevřením a zahájením provozu.

Článek

"Velice nás těší, že už teď lidé projevují o areál v Českém údolí tak velký zájem. Bohužel sportoviště není možné otevřít pro veřejnost před dokončením všech finálních prací. Chceme touto cestou všechny zájemce požádat, aby na pozemek nevstupovali a počkali si na slavnostní otevření v dubnu,“ uvedl starosta plzeňského centrálního obvodu Jiří Strobach.

"Sportovně-kulturní multifunkční areál chystáme slavnostně otevřít v polovině následujícího měsíce, kam všechny občany srdečně zveme. Předběžný termín máme nyní stanovený na 15. dubna. Záleží nám především na bezpečnosti návštěvníků areálu a to při probíhajících závěrečných pracích nemůžeme zajistit,“ doplnil místostarosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

I přes skutečnost, že na areál dohlíží správce, jak informuje tiskové oddělení Úřadu městského obvodu Plzeň 3, zejména mladí lidé zcela bez zábran využívají skatepark. Mimoto sem přicházejí také rodiny s dětmi, senioři nebo pejskaři.

Reklama

Výběr článků

Načítám