Hlavní obsah

Mrtvého objevil bezdomovec. Student údajně skočil z desátého patra

Novinky, Michal Jeřábek

Pravděpodobně student prvního ročníku Univerzity Palackého v Olomouci se ve středu v ranních hodinách rozhodl ukončit svůj život na kolejích Bedřicha Václavka.

Článek

K nálezu těla byla policie přivolána brzy ráno ke kolejím Bedřicha Václavka, které patří pod místní univerzitu. „Naše jednotka vyjížděla k oznámení nálezu muže, který nejevil známky života, v šest hodin ráno,” uvedla mluvčí olomoucké policie Marie Štrbáková.

Podle zdroje z univerzity by se mělo jednat o třiadvacetiletého studenta, který na univerzitu nastoupil v letošním akademickém roce. Nález těla oznámil recepční kolejí v šest hodin ráno bezdomovec.

„Bylo to v šest ráno docela přesně. Právě se nám střídaly směny. Policajti nám nic neřekli, jestli skočil, nebo ho někdo strčil. Jenom si odvezli pár židlí a víc nevím,” uvedla recepční kolejí, která si nepřála být jmenována.

Podle neoficiálních informací se jedná o studenta, který na Palackého univerzitě studoval Fakultu tělesné kultury. Skočit měl z kuchyně v desátém patře kolejní budovy. 

Reklama

Výběr článků

Načítám