Hlavní obsah

Motoristické jaro na Černé louce v Ostravě představilo špičkové automobily

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

XIV. Ostravský autosalón pod názvem Motoristické jaro na výstavišti Černá louka byl k vidění od 4. do 6. května v Ostravě. Součásti autosalonu byla i XI. výstava motocyklů MOTORSHOW WEVI.

Foto: Josef Zajíc

Subaru XV.

Článek

Oba sály v hlavním pavilonu na Černé louce v Ostravě byly nabité krásnými naleštěnými auty a ještě zářivějšími motocykly. Podle ředitele výstavy Patrika Webera na autosalónu vystavovalo vozy 18 automobilových značek - k vidění byly i špičkové motocykly.

V sálech mohli diváci vidět premiéru auta Peugeot 208, které se začne prodávat od 10. května. Vystavováno bylo Evropské auto 2012 Range Rover EVOQVE. Bylo zde také vystavováno auto roku 2012 České republiky Ford Focus Combi. Premiérově v Ostravě bylo prezentováno auto Chevrolet Camaro a další desítky modelů.

Součástí autosalónu byla i výstava motocyklů světových značek, s kterými se mohli diváci na vlastní oči seznámit, nechat si vysvětlit jejich výrobu nebo si je i zakoupit. Prezentovala se prodejna motocyklů HARLEY DAVIDSON Ostrava. Byla zde expozice přestaveb motocyklů HONDA Valkyrie F6C.

V průběhu tří dnů zde probíhal doprovodný program, kde diváci mohli vidět módní přehlídky, vystoupení kaskadérů, motocyklovou Stunt Riding Show Marka Matouška a Aleše Babky na speciálech a další zábavný program. Na módní přehlídce účinkovala finalistka soutěže Miss Česká republika 2012 Michaela Dihlová, studentka Ostravské univerzity.

Podle organizátorů navštívilo autosalon za tři dny zhruba 13 000 diváků.

Podrobnosti na: www.WEVI.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám