Hlavní obsah

Motocykly světově známých značek vystavuje pražské obchodní centrum Arkády

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motocykly ve světě známých značek jako Harley Davidson, Indian nebo Victory, slavné italské značky Bimota i britské čtyřtaktní motocykly Norton a jiné jsou vystaveny v obchodním centru Arkády v Praze od 4. do 24. února.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

V nákupním centru představí své výrobky i tradiční český výrobce Jawa. V expozici MotoGP jsou vystaveny závodní speciály jezdce Karla Abraháma. 

Napříč celou pasáží centra si návštěvníci mohou prohlédnout i prodávané značky na českém trhu - Triumh, Ducati, Honda, Suzuki, KTM, Yamaha či tříkolky Morgan.

Ze zahraničních legendárních značek jsou zastoupeny Harley Davidson, Indian nebo Victory, italská značka Bimota i britská stálice čtyřtaktních motocyklů Norton a další exponáty.

Výstavu doplňuje speciální motofotoateliér, kde si mohou zájemci pořídit vzpomínkovou fotografii, i soutěž o skútr Yamaha v hodnotě 60 000 Kč ve skládání profesionální kufříkové sady klíčů USAG na čas.

Reklama

Výběr článků

Načítám