Hlavní obsah

Moravskoslezský kraj podporuje dobrovolnictví a práci s dětmi

Novinky, Aleš Ovesný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kraj ve svém dotačním programu Naplňování Koncepce podpory mládeže na krajské úrovni v Moravskoslezském kraji podpořil projekt Šance dětem 2018, díky kterému mohla Pionýrská skupina Ještěr z Ostravy-Svinova na turistické základně vyměnit staré matrace za nové s hygienickým, omyvatelným potahem.

Foto: Aleš Ovesný
Článek

Díky projektu je na turistické základně Šance v srdci Beskyd na Starých Hamrech celkem 34 kusů nových matrací s hygienickým, omyvatelným potahem, jež nahrazují staré matrace, které na základně sloužily desítky let. Díky výměně se zvýšil komfort všech, kteří základnu využívají, především pak dětem na našich pravidelných akcích.

Projekt Šance pro děti 2018 podpořil Moravskoslezský kraj v rámci dotačního programu „Naplňování Koncepce podpory mládeže na krajské úrovni v Moravskoslezském kraji“ v roce 2018 částkou 29 610 Kč. 

Projekt podpořil práci s mládeží a rozvinul kapacity organizace. Pomáhá rozvíjet dobrovolnou práci s dětmi a mládeží, jelikož se dobrovolníci mohou díky matracím cítit komfortněji a byla zvýšena jejich spánková hygiena na akcích, jež organizace pořádá. To vše mohou potvrdit všichni, kteří na základně již od doby, kdy byly matrace vyměněny, tam byli a spali.

Reklama

Výběr článků

Načítám