Hlavní obsah

Moravia Brass Band uvádí Annu Slováčkovou a Milana Peroutku s novým programem

Novinky, Kristýna Ratajová

Kino s živým orchestrem v koncertních sálech. Nechte se vtáhnout do světa fantazie za zvuku velkého žesťového orchestru Moravia Brass Band.

Foto: Moravia Brass Band

Film Music Tour 2019 - plakát

Článek

Kino s živým orchestrem v koncertních sálech pod taktovkou Chuheie Iwasakiho. Superman, Úžasňákovi, Gladiátor, Pán Prstenů, Armagedon i oblíbené pohádky od Disney a nově i nejznámější české. Dále Hříšný tanec a nebude chybět ani Bohemian Rhapsody, největší filmový hit současnosti.

Moravia Brass Band je ojedinělý orchestr složený ze třiceti hráčů na žesťové a bicí nástroje. Typické zahraniční obsazení s použitím kornetů, lesních rohů, eufonií, trombonů a tub nyní uslyšíte na českých pódiích. Členové jsou zároveň hráči v profesionálních symfonických a divadelních orchestrech. Pod vedením Chuheie Iwasakiho, zkušeného japonského dirigenta, v letošním roce představují několik programů, jedním z nich je Film Music Tour.

Série nabízí šest koncertů. Diváky a posluchače čeká světelná show, unikátní aranžmá skladeb, mohutný zvuk orchestru i obří LED obrazovka s projekcí filmových ukázek spolu s live záběry sólistů a orchestru.

Sólistkou letošního roku je Anna Julie Slováčková, zpěvačka a herečka, která pochází z umělecké rodiny, nyní působí v několika vystoupení v Divadle Hybernia (Iago, Alenka v kraji zázraků, Sněhová královna, Královna Kapeska), v Divadle Kalich (Krysař), a také vystupuje se svou vlastní kapelou The Primes.

Milan Peroutka je dalším sólistou projektu. Zpěvák a herec vystupuje v několika muzikálech, má vlastní kapelu Perutě a je činný v mnoha zajímavých projektech. Působí i jako moderátor.

Anna s Milanem Film Music Tour okoření svým sólovým zpěv.

Projekt navštíví tato města:              

16. 9. Kongresové centrum Zlín

28. 11. Kongresové centrum ALDIS Hradec Králové

29. 11. Výstaviště Flora Olomouc

2. 12. SONO Centrum Brno

3. 12. Krušnohorské divadlo Teplice

5. 12. Divadlo Hybernia Praha

Vstupenky v předprodeji přímo v síti GoOut nebo na www.filmmusictour.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám