Hlavní obsah

Mnichovský Frühlingsfest láká atrakcemi i výstavou nákladních aut

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos již po 49. nabízí Frühlingsfest v Mnichově svým návštěvníkům dny plné zábavy. Tuto lidovou slavnost, stejně jako v minulých letech, zahájil průvod s hudbou na Theresienwiese 19. dubna. Akce potrvá do 5. května do 23 hodin.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

Otevřeno zde bude každý den od pondělí do neděle v halách od 11 do 23 hodin, stejně jako v obchodech nabízejících občerstvení. Zábavné atrakce pozvou k pobavení návštěvníky vždy od 12 do 23 hodin. Těšit se lze nejen na tradiční atrakce, jako střelnice, autíčka a kolotoče, ale i na mnoho novinek. Mezi nimi je i pro děti pohádka o trpaslíčcích či myší dráha, pro dospělé je letos připravena ledová jeskyně, obří skluzavka i simulátor letadla.

Vyvrcholením slavnosti bude ohňostroj, letos dokonce dva - poprvé v pátek 26. dubna od 22 hodin a poté v pátek 3. května před ukončením slavnosti, opět od 22 hodin.

Po celou dobu slavnosti se na Theresienwiese koná výstava nákladních aut, která představuje jejich vývoj od historie až do dnešních dnů.

Reklama

Výběr článků

Načítám