Hlavní obsah

Mladý řidič osobního vozu zahynul u Valašského Meziříčí

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Při dopravní nehodě zemřel v úterý okolo půl desáté večer u Valašského Meziříčí na silnici třetí třídy třiadvacetiletý řidič osobního vozidla.

Foto: Policie ČR

Osobní automobil po nehodě.

Článek

„Mladík z Novojičínska jel v autě sám, z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a havaroval do příkopu, kde zůstalo vozidlo ležet na střeše. Při nehodě utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ informovala krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Na místo vyjížděla rychlá záchranná služba, hasiči a policisté ze skupiny dopravních nehod, za nimiž byli vzápětí vysláni i vsetínští kriminalisté, kteří teď společně zjišťují okolnosti této tragické dopravní nehody.

Hasiči obdrželi informaci o nehodě v 21:26 hodin. Podle oznamovatele byla jedna osoba ve vozidle zaklíněna a bylo nutné její vyproštění. Na místo okamžitě vyjeli profesionální hasiči ze stanice Valašské Meziříčí.

„Řidiče, který nejevil známky života, vyprostili pomocí hydraulických nůžek, avšak po příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby lékař bohužel konstatovat úmrtí,“ sdělil Pavel Řezníček z HZS Zlínského kraje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám