Hlavní obsah

Mladí florbalisté budou bojovat o Pohár starosty Městského obvodu Plzeň 3

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V hale Slávie VŠ Plzeň se v sobotu 16. a v neděli 17. září uskuteční 2. ročník florbalového turnaje přípravek, elévů a mladších žáků o Pohár starosty Městského obvodu Plzeň 3.

Foto: FBŠ Plzeň
Článek

Organizátoři turnaje Florbalová škola Plzeň, FBŠ Slavia Plzeň a Městský obvod Plzeň 3 si slibují hojnou účast žákovských družstev.  

„Snažíme se vyplnit malým florbalistům časový prostor a umožnit týmům předsoutěžní rozehrání, neboť v tomto podzimním termínu před zahájením dlouhodobých soutěží není podobných turnajů nikdy dost. Rádi bychom, aby se tento turnaj stal nejen tradiční, ale hlavně vyhledávanou událostí, kam se budou všichni těšit a také rádi vracet,” prozradil jeden z organizátorů Roman Surák z Florbalové školy Plzeň.

„V sobotu nastoupí kategorie „Přípravka“ a „Elévové“, v neděli pak vstoupí do turnaje kategorie „Mladší žáci,” dodal Roman Surák.  

Tři nejlepší týmy z každé kategorie obdrží medaile, diplom a pohár. Oceněn bude nejlepší hráč turnaje, nejlepší brankář a také nejužitečnější hráč. Vyhlášena bude také cena fair play.  

„Florbal je sportem, který je mezi mládeží oblíben a v našem regionu se dynamicky rozvíjí. Proto jsme rádi, že jsme mohli dětský turnaj podpořit a organizátorům pomoci,” uvedl starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer, který nad celým turnajem převzal záštitu.  

Turnaj začíná v sobotu v 9:00 hodin, v neděli ve 13:20 hodin.  

Reklama

Výběr článků

Načítám