Hlavní obsah

Místo kapra nakoupil na Vánoce pořádnou opici, navíc vyhrožoval matce

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opravdu štědrou nadílku si přivodil na Štědrý den 24letý mladík, podle jeho matky v poslední době velký násoska. Strážníci ho našli před supermarketem v Breitcetlově ulici na Praze 9. Prázdná půllitrovka rumu se válela u nesrozumitelně mumlajícího povalujícího se muže, který obtěžoval kolemjdoucí.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

S přivolanou hlídkou vůbec nekomunikoval, byl jako duchem nepřítomný. Strážníci proto přivolali kolegy se speciálním autem, jejichž nezáviděníhodnou prací je svoz podnapilých.

Policistům hrozil Koblihem, matku urážel

"Krátce před příjezdem odvozu se mladík najednou sám bez pomoci zvedl a začal strážníkům vulgárně nadávat a vyhrožovat. „Táhněte do hajzlu, nebo zažijete peklo!“. Poté jim začal vyhrožovat známým, kterého nazýval „Koblih“ a dalším mužem z Ukrajiny. Pak se nečekaně ohnal a pokusil se napadnout jednoho ze strážníků. V tom mu hlídka za pomoci hmatů a chvatů naštěstí zabránila,” uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

”Protože byl muž však stále agresivní a kladl odpor, přiložila mu i pouta. Následnou kontrolou totožnosti strážníci zjistili, že se jedná o čtyřiadvacetiletého mladíka. O několik minut později se na místo dostavila žena, která strážníkům řekla, že je to její syn. Dále uvedla, že ho poslala koupit kapra na štědrovečerní večeři. Místo kapra si koupil láhev tvrdého alkoholu a opil se. Poté dodala, že se svého syna bojí, protože v poslední době hodně pije. Po těchto slovech, začal mladík svou matku velmi vulgárně urážet: „Ty kr... jedna, ty nevíš, co všechno jsem zažil.“ Strážníci muže uklidnili a poté předali svým kolegům, kteří ho odvezli na protialkoholní záchytnou stanici," dodala Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám