Hlavní obsah

Místo domů do Finska letěl totálně opilý cizinec na záchytku

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seveřan, který byl opilý jako pověstný Dán, způsobil v úterý odpoledne horké chvilky zasahující hlídce pražských městských strážníků. Jeho posez uprostřed vozovky připomínal meditační, ale byl ryze opilecký. Jen blábolil, a nakonec se pokusil o sebepoškození. Dostal se na záchytku a zmeškal tak své letadlo domů

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Z původního hlášení na linku strážníků dispečer usoudil, že muž sedící na silnici nedaleko velkoobchodu v Chlumské ulici je zdrogovaný. Autohlídka strážníků z Prahy 14 zjistila ale drogu alkoholovou.

Jen blábolil

Meditujícího muže, který cosi nesrozumitelně blábolil, strážníci odtáhli ze sinice na chodník. Ani to však nepomohlo, neustále se snažil vstupovat do vozovky před projíždějící auta a jinak si ublížit. Například se pokusil poranit si zápěstí o hroty plotu.

„Hlídka proto přivolala záchrannou službu. U 36letého muže z Finska následně provedla dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 2,9 promile. Záchranáři rozhodli o jeho převozu na protialkoholní záchytnou stanici v 15.00 hodin. Hodinu předtím měl ale podle letenky již sedět v letadle směr domov,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám