Hlavní obsah

Miss Plzeň 2011 Michaela Gleissnerová si byla vybrat svou výhru

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejkrásnější dívka Plzně, Miss Plzeň 2011 Michaela Gleissnerová, si vybrala svou novou koupelnu, kterou získala právě díky vítězství v soutěži. Cenu do soutěže věnoval jeden z hlavních partnerů Miss Plzeň.

Foto: Hynek Mojžíš

Nejkrásnější dívka Plzně, Miss Plzeň 2011 Michaela Gleissnerová, si vybrala svou novou koupelnu, kterou získala právě díky vítězství v soutěži.

Článek

Cenu krásně missce předával vedoucí koupelnového studia Patrik Šmídovec.

"Cena, kterou vítězka získala, se vztahuje na náš kompletní sortiment. Slečna Gleissnerová tedy může vybírat z vodovodních baterií, van, sprchových koutů, sanitární keramiky, obkladů a dlažeb... Prostě ze všeho, co do koupelny patří," informoval Šmídovec.

"Z ceny mám velkou radost," usmívala se úřadující Miss Plzeň 2011 a dodala: "Už se těším, až si do té nové koupelny dám všechny ty moje serepetičky jako krémy, gely, šampony, pasty, kartáčky."

Při výběru koupelny nechyběl ani organizátor soutěže Karel Šebek. "Imagine Bathroom je významný partner soutěže Miss Plzeň. Míša Gleissnerová bude mít příjemné starosti vybrat si z tak široké nabídky kvalitních a designově nápaditých produktů," uvedl Šebek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám