Hlavní obsah

Miss Junior 2012 by ráda žila v Paříži

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletá Tereza Řehořová z Police nad Metují se stala Miss Junior 2012. Titul Miss Junior Sympatie si odnesla devatenáctiletá Denisa Grossmannová z Prahy a Miss Internet se stala šestnáctiletá Vendula Balgová ze Strážnice.

Foto: archiv Miss Junior

Miss Junior 2012, osmnáctiletá Tereza Řehořová z Police nad Metují.

Článek

Večer uvedli čerství držitelé titulu Moderátor roku – Lucie Šilhánová a Patrik Hezucký. V porotě zasedli herečka Nikol Štíbrová, zpěvačka Martina Pártlová, Muž roku Karel Plyšák Frýd, Erik Meldik a Čeněk Stýblo z dua Viral Brothers, zpěvák, choreograf a tanečník Matt Pardus, Miss Junior 2011 Natálie Kotková nebo Top Designer roku Pavel Berky.

Viral Brother, kteří mají na internetu miliónovou sledovanost svého klipu Český styl, se poprvé s touto parodií na světový hit korejského pěvce představili publiku. V závěru jim ´křoví´ zatančily právě finalistky Miss Junior. Nechyběli ani ponožky v sandálech, které si pánové připravili pod pódiem. Čeněk Stýblo a Erik Meldik jsou známí svými internetovými žertovnými spoty, například co by holky a kluci nikdy neřekli.

Na zámecké sýpce šlehaly plameny

Karel Plyšák Frýd, známý z reality šou Big Brother a Muž roku, přijel jako Tom Cruise a předvedl barmanskou show. Když vzduchem létaly kostky ledu, sklenice a lahve, které Karel všechny bezchybně pochytal, diváci tleskali, jako o život. Když z Plyšákových úst vyšlehly plameny, divákům se tajil dech.

Ovšem závěrečný plamen ohně byl tak mohutný, že zasáhl požární hlásič a během několika minut už přijížděla zásahová protipožární jednotka Blansko. Šéf sýpky Dušan Zelený však situaci duchapřítomně vyřešil, ale výjezd se musel tak jako tak uhradit.

Tanec na jehlách a vítězka bez sukně

Žádné princeznovské róby, žádné načančané šatičky. Na závěrečné defilé nastoupily na molo dívky v černém body a černých neprůhledných punčochách a opět na jehlách. Vynikly tak jejich ultra štíhlé a vypracované postavy a soutěž Miss Junior jako první prolomila tradiční pojetí misskových vyhlašování v panenkovských šatech.

Vedení soutěže, která hledá charisma, ne ramínko na šaty, potěšila i zpráva RNDr. Pavla Suchánka, který s dívkami konzultoval jejich jídelníčky a zjišťovat možná rizika poruch příjmu potravy. „Všechny jsou zdravé, jakékoli příznaky bulimie nebo anorexie jsme vyloučili," uvedl ve své závěrečné zprávě.

Krajské Miss Junior budou dělat prevenci na školách

Tereza Řehořová oslavila své vítězství s rodiči, kteří měli cestou na finále menší automobilovou kolizi. Nakonec však finále stihli včas, a tak se mohli všichni společně radovat z úspěchu své dcery. Ta jim poděkovala ve své řeči vítězky, ačkoli přiznala, že mají občas rozdílné názory.

Ačkoli by půvabná hnědovláska ráda žila v Paříži, už za pár týdnů ji čeká první velká přehlídka v Česku. Kromě absolutního titulu se také Tereza stala Miss Junior Královéhradeckého kraje, stejně jako ostatní finalistky, které zastupovaly jednotlivé kraje v soutěži, jsou vítězkami ve svých krajích.

„Plánujeme v rámci spolupráce s RNDr. Pavlem Suchánkem, členem Fóra zdravé výživy, sérii přednášek po základních a středních školách v rámci ČR a SR. Miss Junior v jednotlivých krajích budou jejich tváří,“ řekla Novinkám.cz Karla Jasná.

Reklama

Výběr článků

Načítám